social media

Social media marketing is het gebruiken van social media om je bedrijf, product of dienst visueel te maken. Het geeft je de kans om heel snel je doelgroep te bereiken. Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van social media, en er zijn verschillende soorten social media die je kan gebruiken. Één van de grootste voordelen is dat het gratis is, daarintegen moet je er wel veel tijd in steken, en consequent in zijn. Als je een heleboel accounts hebt maar er niets op hebt staan kan dat meer schade toebrengen dat dat het je helpt.

Hoe werkt social media marketing?

Je kunt sociale media inzetten om meer naamsbekendheid, verkeer naar je website, fans en volgers te creëren. Door sociale media te gebruiken heb je de mogelijkheid om een dialoog aan te gaan met je doelgroep en weet je wat er leeft bij jouw publiek. Bovendien biedt je klanten een extra servicekanaal aan en klanten denken graag met je mee. Het is dus een manier om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij een grote groep fans. Verzin je bovendien een leuke actie, dan heb je kans dat jouw uiting vele malen wordt doorgestuurd via de sociale media netwerken. Gratis mond-tot-mondreclame dus.

 

wat zijn Powershots?

Een Powershot is een krachtige shot kennis. Inspiratie in één uur. Iedere Powershot heeft een onderwerp dat onmisbaar is voor jouw eigen bedrijf. Verteld door experts en begeleid door voorbeelden uit de praktijk. Iedere sessie bestaat uit een kort maar krachtige presentatie bommetjevol met actuele informatie en tips wat je morgen al kunt doen om te starten. Omdat het intieme sessies zijn met een select gezelschap heb je daarna volop de gelegenheid om vragen te stellen over jouw eigen situatie. Wedden dat onze expert, Buro Arnhem Zuid of een van je mede-ondernemers je op het juiste pad kan zetten?

Ga aan de slag met social media marketing

Social media marketing heeft meestal niet direct effect. Het betreden van het social medialandschap is relatief makkelijk en goedkoop, maar het succesvol maken vergt wel tijd en aandacht.  Heb dus geduld en maak een keuze welk sociale medium het beste bij jouw doelgroep past. Voordat je begint met het inzetten van social media, doe je er verstandig aan om eerst een plan te maken.

Neem een kijkje op mijn facebook!