Het neefje

Als je begint met het opzetten van je droom komen er veel dingen op je af. Niet alleen veel dingen waar je nog nooit aan hebt gedacht maar ook veel kosten waarvan je het bestaan nooit hebt geweten. Hier moet je keuzes maken.

Een huisstijl en website komen hier niet vaak op de eerste plek. Natuurlijk begrijp ik dat praktische kosten voorrang hebben, maar om op dit moment een keuze te maken om het budget van je visuele uitstraling te verlagen (vaak naar € 0.00) vind ik belangrijk genoeg om een stukje over te schrijven.

In het begin wordt vaak gedacht: Als er maar wat is… Maar zodra er een logo en website gemaakt is (door “het neefje”) beginnen er langzaam allemaal problemen op te rijzen. Het neefje is niet thuis als je belt, want overdag moet hij gewoon naar zijn werk en daarnaast heeft hij buiten zijn autodidacte (beperkte) kennis niet de capaciteiten om het probleem op te lossen. 

Dit is geen klaagzang en aanval op de mensen die ervoor zorgen dat het verwachtingspatroon over de prijs tot een onrealistisch punt daalt. Maar slechts een constatering die wij als bureau regelmatig tegen komen.

Dit is iets wat wij jammer vinden. Een goede visuele uitstraling is van essentieel belang voor je bedrijf. Of je het nu leuk vind of niet, je wordt online beoordeeld op je kwaliteiten door de uitstraling van je website. Een professional kan ervoor zorgen dat de uitstraling van je website (en huisstijl) je kwaliteiten die jij als professional bezit worden belicht.

Neem gewoon eens contact op en je zult zien dat een goed bureau of zzp’er/ freelancer altijd willig is om je doel te behalen.

Naar het overzicht

Neem een kijkje op mijn facebook!